Zwarter dan zwart: Rolls Royce Cullinan Black Badge

Zwarter dan zwart: Rolls Royce Cullinan Black Badge

De aangepaste Cullinan’s blijven onze kant op komen! Konden we jullie eerder verblijden met de Mansory Cullinan UAE-Edition, vandaag hebben we een creatie van het welbekende Boden Autohaus in petto!

En die is Amerikaanser dan Amerikaans. De ‘murdered-out’ look is een bekend fenomeen waarbij alles wat ook maar een beetje licht weerkaatst, in een zwart jasje wordt gehuld, enkel de grill is ontzien bij dit project. Alsof dat nog niet genoeg was, is er gekozen om een Novitec widebodykit te monteren! Forgiato zorgt voor een setje lichtmetaal en ook deze joekels zijn zo zwart als de nacht.

De Black Badge Cullinan is van zichzelf al donker en duister, maar dit project doet er nog een stapje bovenop. Je moet er van houden, maar als je op zoek bent naar een Cullinan die zich onderscheid van alle andere Cullinan’s, dan is deze variant de auto voor jou!

Bron: Boden Autohaus

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.