Zó koop jij in Januari je eerste droomauto!

Zó koop jij in Januari je eerste droomauto!

Droom jij er ook van om een hele dikke auto voor de deur te hebben staan maar ben je nog druk bezig met uitvogelen waar je het geld vandaan haalt?

De Hartloterij.nl is een stichting die zich inzet om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen een plotselinge hartstilstand kunnen overleven. Dit doen zij onder andere door het plaatsen van zoveel mogelijk AED’s. Een super mooi en goed doel!

€100.000,- shoptegoed!
Bij elke loterij hoort natuurlijk ook een hoofdprijs en dit geval is dat €100.000,- shoptegoed vrij te besteden bij Firstgear Cars. Dan komt die droomauto ineens wel heel dichtbij!

Dit bedrag mag je namelijk geheel naar eigen invulling besteden. Je kunt rondkijken in de showroom van Firstgear Cars en een auto van €100.000,- uitkiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook twee auto’s van €50.000,- kiezen. Staat jouw droomauto er niet tussen? Dan gaat Firstgear Cars samen met jou opzoek.

Een lot kost je slechts €100,- en de trekking vindt al plaats wanneer er 4000 loten zijn verkocht. Ter vergelijking: bij de Staatsloterij worden maar liefst 1,1 miljoen loten verkocht! Dus, doe eens gek en waag een gokje. Wie weet rij jij binnenkort in je droomauto!

Je koopt je lot op Hartloterij.nl

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.