Zo is de onlangs gecrashte Lamborghini Huracán er aan toe..

Zo is de onlangs gecrashte Lamborghini Huracán er aan toe..

Het zal je niet ontgaan zijn, de gehuurde Lamborghini Huracán Spyder die onlangs is gecrasht op de N3. De auto staat nu bij een schade expert en die bracht het laatste nieuws naar buiten..

Als een auto total loss wordt verklaard is er vaak niet zuinig mee om gegaan en is de auto serieus kapot. Total Loss houdt in dat de kosten voor reparatie hoger zijn dan de dagwaarde van de betreffende auto. Dat is precies wat er met de gehuurde Lamborghini Huracán Spyder is gebeurd.

De Huracán kwam vorige week groot in het nieuws nadat de auto een flinke klapper had gemaakt op de N3. De inzittenden? Spoorloos verdwenen. Volgens de huurder was de auto gestolen en heeft hij niks te maken met het ongeluk op de kaarsrechte weg.. Echter lijkt de verhuurder, Buena Vida, het verhaal niet aan te nemen. De huurder van de auto geeft namelijk aan dat de auto gestolen is toen hij deze aan het tanken was, maar dat hij het tankstation niet aan kan wijzen. Na een diefstal bel je normaalgesproken direct de politie of in de geval zelfs de verhuurmaatschappij, om ze op de hoogte te stellen van de situatie. Ook dit is niet gebeurd..

Maar om terug te komen op de staat van de auto. Zoals gezegd is deze total loss verklaard, de verhuurder laat je graag achter de schermen zien hoe de auto er nu bij staat en wat de bedoeling met de auto is in de huidige staat.
De kans zit er dik in dat de auto verdwijnt naar het buitenland en hier door een particulier, in zijn eigen tijd, wordt opgelapt en verkocht.

Om meer te weten te komen over de crash en een kijkje te nemen bij de kapotte Lamborghini, raden wij je aan de video van Buena Vida te bekijken. Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat er precies aan de hand is. We zullen de video hieronder voor je linken.

Thomas Heule