Zie hier een Nederlandse Lamborghini Urus Mansory Venatus!

Zie hier een Nederlandse Lamborghini Urus Mansory Venatus!
Lamborghini Urus Mansory Venatus

Zie hier de Mansory Venatus Widebody, een Lamborghini Urus die van binnen en buiten een flinke make-over heeft gekregen, uiteraard in combinatie met extra vermogen.

We hebben al eerder een Urus van Mansory gezien, maar blijkbaar dacht de tuner dat het nog wel beter (lees: extremer) kon. Esthetisch gezien heeft deze witte Mansory Venatus verbrede wielkasten, samen met verschillende carbon fiber onderdelen zoals front splitter, de side skirts, de dak- en koffeklepspoiler en de achterbumper met diffuser. De meest in het oog springende wijziging aan de achterzijde is de bijzonder vormgegeven uitlaat. Daarnaast zijn zelfs kleine details zoals spiegelkappen en luchtinlaatpanelen gemaakt van carbon fiber, afgewerkt met fel rode accenten. De zwart gesmede 24-inch wielen zijn de kers op de taart, eveneens met een rode touch.

Onder de motorkap heeft de Mansory Venatus een ABT -upgrade gekregen waardoor de 4,0-liter V8 nu 710 pk levert en maar liefst 910 Nm koppel. Het monsterlijke apparaat is in opdracht van een klant gebouwd door Vd Akker.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.