Zeldzame Mercedes-Benz G500 4×4² te koop!

Zeldzame Mercedes-Benz G500 4×4² te koop!

De G-Klasse gaat al een tijdje mee, en naast de welbekende G-Klasse 6×6 is er nog een extreme uitvoering van de vierkante SUV: de 4×4². Deze staat een stuk hoger op zijn poten dan de normale G-Klasse, en die poten zijn ook een stuk groter.

Het is dan wel geen AMG, maar hij komt er een stuk beter uit als je van de weg gaat met deze auto. De grotere wielen en de omhoog geschroefde ophanging zorgen voor 45 centimeter aan bodemspeling. Daar is een G63 AMG niks bij! Evenals zijn sportieve broer ligt er een lekkere V8 onder de kap, die in deze uitvoering 421 PK en 610 Nm koppel produceert. Meer dan genoeg om door welk terrein dan ook te banjeren.

Dat off-roaden gaat met de G-Klasse ook gepaard met de nodige luxe, want het moet wel comfortabel blijven. Zo zijn niet alleen de voorstoelen verwarmd, ook de achterbank kan verwarmd worden. Als het te warm wordt kan de stoelventilatie echter ook aan. Het hele interieur is bekleed met leder en afgewerkt met koolstofvezel.

Check de advertentie –> HIER.

Dit exemplaar staat te koop, en is met zijn kilometerstand van slechts 1800 kilometer nog nieuw te noemen. De prijs is daar ook naar, want deze bedraagt 299.450 euro.

https://www.viergevercars.nl/

 

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.