Zal de nieuwe BMW M3 er zo uit komen te zien?

Zal de nieuwe BMW M3 er zo uit komen te zien?

Recente spyshots hebben gesuggereerd dat de nieuwe BMW M3 een aanzienlijk grotere grille zal hebben, maar zó groot als hierboven?

De BMW M3 van de volgende generatie zal naar verwachting voor het eerst getoond worden op de International Motor Show in Frankfurt, dit jaar in september. Of BMW zal besluiten om de productieversie of een conceptmodel te tonen, is nog te bezien, aangezien de nieuwe M3 waarschijnlijk pas in de tweede helft van 2020 op de markt zal komen. Terwijl de nieuwe 3-Serie een ‘normale’ grille heeft, late recente spyshots zien dat de nieuwe M3 wellicht een aanzienlijk grotere grille zal hebben die lijkt op de gigantische grille zoals we die inmiddels kennen van de nieuwe 7-Serie.

De Russische website Kolesa heeft een schets gemaakt om te laten zien hoe de nieuwe BMW M3 eruit ziet met een gigantische grille die zonder enige camouflage aan de voorzijde prijkt. Het is echter mogelijk dat ingenieurs bij BMW nep-camouflage hebben gebruik gebruikt om het uiteindelijke ontwerp geheim te houden.

Via Carbuzz.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.