YouTuber Gio koopt Ferrari 458 Speciale

YouTuber Gio koopt Ferrari 458 Speciale

Zoals wij laatst schreven over de bizarre bedragen die te verdienen zijn in de YouTube wereld. Schrijven wij nu over een YouTuber die een Ferrari 458 Speciale koopt!

Onder vele van jullie zal het geen onbekende meer zijn omdat hij tot de top van YouTube Nederland behoort. Giovanni Latooy, beter bekend als GIO, is een 22 jarige YouTuber die al 8 jaar lang video’s plaatst over zijn dagelijkse leven. Inmiddels is GIO een van de grootste Nederlandse YouTubers met een bereik van ruim 1,3 miljoen abonnees.

De vlogger heeft de laatste tijd een hoop bijzondere ervaringen mee mogen maken. Zo kocht hij een vrijstaande villa voor €1,2 miljoen. Kocht hij een Porsche Cayenne Coupé en komt hij nu met iets wel heel exclusiefs.

GIO koopt namelijk op 22 jarige leeftijd een Ferrari 458 Speciale met een nieuwprijs van €303.320! En om erg nog even een schepje bovenop te doen is de YouTuber all out gegaan met het kopen van zijn Ferrari, zo heeft hij speciale striping op de auto laten zetten, heeft hij boxen in laten bouwen, heeft hij ontzettend veel carbon fiber details aan de auto toegevoegd en heeft hij de logo’s en remklauwen laten spuiten!

Wij hopen dat Gio ontzettend gaat genieten van zijn droomauto en dat er snel meer foto’s van de auto zullen verschijn. Voor nu kan je vast een kijkje nemen naar de YouTube video voor de eerste beelden van de Speciale!

Thomas Heule