YouTuber Don de Jong verrast iedereen met widebody Audi RS6

YouTuber Don de Jong verrast iedereen met widebody Audi RS6

De 23-jarige YouTuber rijdt tóch liever in deze widebody Audi RS6.

audi rs6, widebody, don de jong, youtuber, vlogger, project
Foto: © Don de Jong / Instagram Screenshot

Zo’n drie maanden geleden liet YouTube-vlogger Don de Jong zijn nieuwe Audi RS6 (C7) aan de buitenwereld zien. Hij kocht de Audi bij Gräper Automotive uit Moordrecht.

De Duitse stationwagon vervangt zijn Lamborghini Huracan Performante als dagelijkse auto. Volgens Don zelf stond de Lamborghini ‘iets te ver van hem af’. Hij rijdt dan liever een wagen, waarin hij zijn vrienden ook kan meenemen. Is het dan puur content?

Don de Jong kiest voor oude liefde met Audi RS6

Nu is hij dus weer teruggekomen bij de Audi RS6. En met deze is hij iets anders van plan: ‘Ik ga een heel avontuur aan met deze auto. Ik ga proberen de dikste RS6 van Nederland te bouwen. Een nieuwe uitlaat, custom velgen, custom race stuur, custom tune en het dikste van het hele project: een bizarre bodykit!‘, vertelt Don onder het Instagram-bericht.

In een recente vlog van Don de Jong zien we hoe de Audi RS6 nu al bredere wielkasten heeft gekregen. De RS6 heeft daarnaast bij Duke Design een widebody-pakket gekregen.

Het nieuwe uiterlijk komt met een flink prijskaartje: de widebody-set schijnt zo’n 30.000 euro te gaan kosten.

Het project duurt nog een aantal weken, maar binnenkort kunnen we de widebody Audi RS6 wel op de openbare wegen verwachten.

Zo ziet de RS6 er nu uit

Bron: © Don de Jong / YouTube

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.