Youtuber bouwt Tesla Model 3 Pick-Up!

Youtuber bouwt Tesla Model 3 Pick-Up!

Op YouTube kom je vaak genoeg gekke dingen tegen, bijvoorbeeld een Lada met een V8-motor, of zelfs een Lamborghini Huracan rally-auto. De YouTuber Simone Giertz heeft een Tesla Model 3 onder handen genomen, met een bijzonder resultaat.

Van een achterbank is namelijk geen sprake meer. Wel van een achterbak, want deze Tesla Model 3 leeft voort als een Pick-Up! Normaal gesproken experimenteert de YouTuber met robots maar met de aankoop van haar eerste nieuwe auto durfde ze het aan om dit project te doen. Samen met hulp van bekenden heeft ze de Tesla omgetoverd tot wat het nu is. Maar waarom een Model 3, en niet de Model S? De Model 3 heeft een stalen chassis, ten opzichte van het aluminium chassis van de Model S. Het stalen chassis is makkelijker te bewerken en is het makkelijker om onderdelen te maken.

In onderstaande video van wel 31 minuten kun je zien hoe ze het hebben gedaan. Voor de mensen die alleen de auto willen aanschouwen is er ook een teaser.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.