YouTuber Boaz geeft zijn Audi RS3 een opvallende widebody

YouTuber Boaz geeft zijn Audi RS3 een opvallende widebody

Wat vinden we van de bekendste RS3 van Nederland?

Boaz van Boggelen behoort al jaren tot de meest spraakmakende YouTubers in Nederland. Net zo spraakmakend was zijn gewrapte Audi. Vaak genoemd als ‘de bekendste RS3 van Nederland’. En die krijgt nu een nieuw uiterlijk.

Boaz van Boggelen

De 22-jarige Boaz van Boggelen is één van de grootste YouTubers in Nederland. Dagelijks bereikt hij ruim 500.000 abonnees op zijn kanaal. Hij begon in 2016 met freerun-compilaties én filmde zijn dagelijkse leven. Later kregen ook auto’s een plek in de video’s. Inmiddels is hij eigenaar van onder meer een Nissan 350Z, Mazda MX-5 en de Audi RS3.

Onlangs maakte Boaz in een Instagram-bericht bekend dat hij de RS3 een compleet ander uiterlijk wilde geven. Nu is de Audi klaar, en laat de Amersfoorter met trots het resultaat zien in een YouTube-video. Bekijk de video hieronder.

Bron: © YouTube / Boaz

De widebody op de Audi RS3

De Audi RS3 Limousine is ook van binnen niet meer standaard. De 2.5-liter TFSI-motor in zijn RS3 levert zo’n 640 pk en 720 Nm koppel. Dat lekkere gebrom van het Audi-blok wordt nog eens extra overdreven door een IPE-uitlaat.

Visueel is de RS3 misschien een tikkeltje ‘over the top’, maar wel heel Audi! De nieuwe auto van Boaz kreeg daarvoor een Inozetek Unicorn (grijsachtige) lak, met unieke velgen van Prestige Auto Couture.

Vorige maand liet ook mede-YouTuber Don de Jong zijn nieuwe widebody Audi RS6 C7 zien. Toeval, of komt er een samenwerking aan? We houden het voor je in de gaten.

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.