YouTube betaalt uit: 19-jarige koopt Aventador

YouTube betaalt uit: 19-jarige koopt Aventador

Het is algemeen bekend dat je met YouTube een klein zakcentje kunt bijverdienen. Echter moet je erg veel maandelijkse views behalen op je YouTube filmpjes wil je er ook echt een beetje aan verdienen. YouTuber KSI heeft momenteel 8,2 miljoen abonnees en een totaal aantal views van 1,3 miljard.

De 19-jarige Olajide Olatunji begon zijn YouTube carrière in 2009 eigen begon met het amateuristisch filmen van hoe hij aan het gamen was. Dit sloeg aan en al snel krijg hij velen volgers die keer op keer terugkwamen om zijn video’s te bekijken. Inmiddels heeft hij een eigen studio met verschillende monitoren en professionele opname-apparatuur.

Volgens socialblade.com verdient de inmiddels 21-jarige YouTube-ster tussen de €16.700,- en €266.700,- per maand en tussen de €200.000,- en €3.200.000,- per jaar! Met dat verdiende geld betaalde hij op 19-jarige leeftijd het huis van zijn ouders af en kocht hij een Lamborghini Aventador.

€11.6 Miljoen per jaar
Het YouTube-kanaal dat het meeste zou verdienen zou het kanaal ‘DC Toys Collector‘ zijn met een geschatte jaarinkomen van maar liefst 13 miljoen Amerikaanse Dollars. Dit kanaal gaat voornamelijk over speelgoed voor peuters, baby’s, peuters en kleuters.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.