Word je vaak geflitst? Nu niet meer!

Word je vaak geflitst? Nu niet meer!

Word je – ondanks het bestaan van Flitsmeister – vaak door een van de vele flitspalen vastgelegd en krijg je weer zo’n blauwe brief thuisgestuurd? Dan is hier nu de oplossing: een handig apparaatje dat je kenteken onleesbaar maakt!

Het apparaatje is niet heel ingewikkeld, het is namelijk een magneet die je achter je kenteken moet plaatsen. Deze magneet kan je activeren zodat er een metalen boomblad aan je kenteken blijft kleven. Hierdoor wordt dus de indruk gewekt dat er per toeval een blaadje voor je kenteken zit, en kan de flitspaal je kenteken niet lezen. Word je staande gehouden? Dan kun je met 1 druk op de knop het blad laten vallen. Een detail: je kenteken onleesbaar maken is wel illegaal, we raden het dus niet aan om te gebruiken. Mocht je het toch willen: voor 34 dollar is een set van 2 magneten, 5 bladeren en een afstandsbediening te bestellen via AliExpress. Ben je alle bladeren kwijt? Voor 6 dollar extra bestel je nog een set bladeren.

Bron: topgear.nl

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.