Nieuws

Win jij een Mercedes-AMG G63 met $20.000,- in de kofferbak?

‘Omaze adds magic to your life with experiences that raise money for nonprofits!’

Omaze is een organisatie die zich inzet om zoveel mogelijk geld op te halen voor verschillende goede doelen. Dit doen zij echter niet enkel en alleen op de traditionele manieren, maar vooral ook op ludieke manieren! Zo kun je als het ware een lootje kopen voor bijvoorbeeld een vakantie, een diner met een celebrity of een auto. Hoe groter je donatie voor het desbetreffende goede doel, hoe meer lootjes en hoe meer kans om die prijs te kunnen winnen.

Het goede doel waar we het nu over hebben heet SameYou. Deze organisatie is er om jonge volwassenen te helpen zichzelf weer te worden na opgelopen hersenletsel of een beroerte. De te winnen prijs is een 2019 Mercedes-AMG G63! De nodige belastingen worden voor je betaald en de auto wordt waar dan ook voor de winnaar bezorgd. In de kofferbak vind je dan nog eens $20.000,- om bijvoorbeeld de verzekering mee te kunnen betalen. Gokje wagen en een goed doel steunen? Dat kan hier!

Dit bericht bekijken op Instagram

Get one step closer to your dream car! Enter to score a new G-Wagen with the link in bio. #omazecars #omaze #mercedesgwagen

Een bericht gedeeld door Omaze (@omazeworld) op

27-jarige petrolhead in hart en nieren! Mede-oprichter van Hart voor Auto's dat in 2018 inmiddels zijn 8ste levensjaar is ingegaan.