WIN EEN SHOPTEGOED VAN €100.000,- | Hartloterij.nl

WIN EEN SHOPTEGOED VAN €100.000,- | Hartloterij.nl

Droom jij ook van een hele dikke auto, maar kun je hem nog niet betalen? Hartloterij.nl helpt je op weg!

Zoals de naam het al zegt is dit een loterij voor mensen die het leuk vinden om een gokje te wagen en daarmee ook nog eens het goede doel te steunen. Dus koop een lot van € 100,- en maak kans op de hoofdprijs van een shoptegoed t.w.v. €100.000,- te besteden bij onze vrienden van Firstgear Cars te Almelo. Naast deze hoofdprijs zijn er nog negen dikke prijzen te winnen, dus je maakt een aardige kans!

Het shoptegoed is vrij te besteden bij Firstgearcars en heeft geen beperkingen: dus kies jij een SUV, cabriolet of een sportwagen? Het maakt niet uit! Koop jij liever twee goedkopere auto’s of juist een duurdere auto en betaal je zelf wat geld bij? De mogelijkheden zijn oneindig, dat is nou juist wat deze loterij zo leuk maakt. Bekijk nu dus snel de voorraad van Firstgearcars en koop jouw lot – of meerdere – op www.hartloterij.nl .

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.