Win de Lamborghini Huracán van de Paus!

Win de Lamborghini Huracán van de Paus!

In november 2017 schreven we dat de Paus een Lamborghini Huracán cadeau had gekregen, een cadeau van de VW-groep om de one-off Lamborghini te veilen voor het goede doel. Afgelopen mei 2018 ging de Lamborghini onder de hamer in Monte Carlo en ging ‘ie weg voor maar liefst €715.000,-.

Een groot deel van de opbrengst ging naar de wederopbouw van de Nineveh-gebied in Irak in een poging om de christelijke gemeenschap te helpen opnieuw te vestigen door hun huizen en de infrastructuur van het gebied opnieuw op te bouwen. Een ander deel van het geld werd naar de Gemeenschap Paus Johannes XXIII gestuurd, een liefdadigheidsinstelling die ernaar streeft vrouwen die het slachtoffer zijn van mensenhandel te helpen. Nog eens twee organisaties in Afrika, die vrouwen en kinderen in nood helpen, hebben ook donaties ontvangen.

Dit was echter nog niet genoeg en daarom zal de Huracán opnieuw worden aangeboden voor een goed doel. In een wedstrijd via Omaze.com kunnen deelnemers slechts $10 doneren voor een kans om de Huracán op maat te winnen. Niet alleen dat; de winnaar en een gast zullen naar het Vaticaan worden ingevlogen, zullen verblijven in een 4-sterrenhotel en hebben een privé-ontmoeting met de paus waarin hij de sleutels zal overhandigen. De opbrengst gaat naar vergelijkbare goede doelen zoals het helpen bij het herbouwen van dorpen die zijn verwoest door oorlog, het helpen van slachtoffers van mensenhandel en het leveren van medische zorg en onderwijs aan arme mensen.

De winnaar ontvangt een RWD Lamborghini Huracán in de kleur Bianco Monocerus wit met Giallo Tiberino strepen, een kleur geïnspireerd door de Vaticaanse vlag. Ook meedoen? Dat kan hier.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.