Wil jij ook voor ons aan de slag als redacteur?

Wil jij ook voor ons aan de slag als redacteur?

Schrijven is een vak apart. Het vertalen van je gedachtes op papier is voor vele dan ook een grote uitdaging. Ons team van redacteuren en liefhebbers doen dit met liefde en plezier. Zo blijven we zelf op de hoogte van het meest recente autonieuws en delen we onze passie met onze volgers. Want of je nu in een Opel Corsa of in een Ferrari rijdt, de passie is wat ons verbindt. Wil jij ook voor ons schrijven? Dagelijks worden we overspoeld met het meest recente autonieuws. Lukt het jou om iedere keer weer een uniek verhaal op papier te zetten?

Hart voor Auto’s is op zoek naar nieuwe redacteuren. Als redacteur schrijf je over de meest actuele onderwerpen en informeer je onze lezers over meest belangrijke trends in de automarkt. Creativiteit wordt natuurlijk ook gewaardeerd, je krijgt dan ook alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je passie te delen. Je naam staat straks op een van de grootste Automotive platform van Nederland met meer dan 10 miljoen bezoekers verdeeld over onze website en social media kanalen. Dat is toch iets om trots op te zijn?

Schrijf jij net als ons graag over de dikste auto’s en informeer je graag andere over trends in de automarkt? Stuur dan je motivatie naar laurits@402automotive.com en vertel ons in het kort waarom jij als redacteur voor www.hartvoorautos.nl zou willen schrijven. Uiteraard helpen wij je graag op weg en blijven wij je ondersteunen waar nodig. Affiniteit met auto’s en een minimumleeftijd van 18 jaar is vereist. Kennis over social media, foto en videografie is mooi meegenomen. Daarnaast moet je Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid natuurlijk ook ruim voldoende zijn. Wie weet staat jouw eerste artikel binnenkort online!

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.