Wielset Bugatti Veyron te koop!

Wielset Bugatti Veyron te koop!

Iedereen is wel bekend met het merk Bugatti. Ook weet vrijwel iedereen dat de Veyron ooit de snelste productie-auto ooit was. Met een topsnelheid van 431 kilometer per uur kregen de banden heel wat te verduren, dus ze moesten erg sterk zijn. Dat maakt ze tegelijk ook heel erg duur.

Je komt het wel eens tegen, een redelijk normale auto waar velgen onder geplaatst zijn afkomstig van een supercar. Golfjes met originele Ferrari of Lamborghini velgen bijvoorbeeld. Dit slaat echter alles, er staat namelijk een originele set Bugatti Veyron wielen te koop. De banden van de Veyron moeten elke 7000 kilometer vervangen worden, en kosten zo’n 35.000 euro per set.

Bij elke derde wissel moeten ook de velgen vervangen worden. En dat is een dure grap, want een set velgen kost al gauw 90.000 euro! Nu staat er op eBay een set velgen, met banden voor omgerekend 87.000 euro te koop! Dus sla je slag, je kan immers echte Bugatti velgen onder je auto krijgen!

Voor meer informatie: de advertentie

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.