Wie biedt er €5000 voor deze RS6?

Wie biedt er €5000 voor deze RS6?

Wanneer de Audi RS6 je droomauto is, maar het simpelweg te duur is, kan je alleen maar blijven hopen. Maar nu wordt er een dikke RS6 geveild! Deze dikke station wordt momenteel aangeboden door BVA Auctions met een erg lage startsom.

De specificaties die de Audi RS6 heeft zijn niet nieuw voor ons: deze twee-tonner beschikt over een 4 liter V8 die 560 PK en 700 Nm produceert, en daarmee knal je in 3.9 seconden vanaf stilstand naar de 100! De topsnelheid ligt op een gelimiteerde 250 kilometer per uur, al staat er in de advertentie een flinke 305 kilometer per uur. Het kan dus zijn dat de elektronische limiter is verwijderd, maar dat blijft gokken. De auto kan alleen worden bekeken en uitproberen is niet mogelijk, hij wordt namelijk geveild.

Qua opties is het ook niet mis: de Audi is voorzien van de LED MATRIX verlichting, en een glazen dak dat open kan. Binnen is het ook heerlijk vertoeven, je kan de stoelverwarming lekker aanzetten en je favoriete muziek afspelen door het BOSE Premium Surround System.

Normaal gesproken hangt er een flinke prijs aan zo’n wagen, minstens een ton. Echter wordt dit exemplaar geveild, met een startsom van slechts €5000! Nu maar hopen dat er niet al te veel geïnteresseerden zijn…

De advertentie kun je hier bekijken.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.