Widebody Mercedes C63S: Maken of kraken?

Widebody Mercedes C63S: Maken of kraken?

Van de nieuwe generatie C-klasse zijn enkel de sedan en estate nog leverbaar, laten we hopen dat de coupe ook terug gaat komen. Want zeg nou zelf, de C63S Coupe was een knaller van een wagen!

Betekent dat dat de W205 Coupe niet meer relevant is? Allerminst! De 4-liter V8 is een feest op zichzelf en met een widebody-kit is ie nog spraakmakender en actueler dan ooit. Verantwoordelijke voor deze render is Rotislav_Prokop, een grafisch vormgever uit Tsjechie die maar al te graag zijn pen loslaat op de automotive industrie.

Dit project draagt de naam ‘Green Hornet’ en we zien duidelijke DTM-invloeden terug in deze render! Verbreding op de voor- en achterschermen, een agressievere voor- en achterbumper en een subtiele spoiler achterop voor de downforce. Wij zien een project zoals dit graag realiteit worden, denk jij dat een tuner als Prior Design of Mansory te porren is voor zo’n project?

Bron: Rotislav Prokop

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.