Wereldpremière BMW i7, wat vind jij er van?

Wereldpremière BMW i7, wat vind jij er van?

BMW introduceert met de BMW i7 een serieus luxe wagen. Er is flink wat nieuws aan de 7 serie, daarom hebben wij meegekeken naar de wereldpremière. Lees hieronder wat ons opviel tijdens deze première, het was niet niks namelijk.

Het grootste scherm ooit?

De BMW i7 is compleet aangepakt en uitgerust van nog meer luxes dan voorheen. Een perfect voorbeeld hiervan is het beeldscherm dat uit het plafond naar beneden kan komen voor de achterbank. Een 31,3 inch beeldscherm komt tevoorschijn terwijl het panoramadak automatisch dichtschuift. De passagiers achterin kunnen hierdoor optimaal genieten van hun rit. Misschien is dit dan de perfecte film date!

Het interieur achterin

Flinke prestaties in de BMW i7

BMW geeft ons 544 pk met een WLTP range van 625 kilometer. Twee elektromotoren duwen deze BMW i7 van 0 tot 100 in 4,7 seconde, terwijl er in 10 minuten 170 kilometer bijgeladen kan worden dankzij de DC lader die tot 195 kW kan laden! Het is nu nog maar de vraag wat deze getallen in de praktijk gaan doen. Laad dit dan net zo snel als we van Tesla gewend zijn?

Het interieur voorin de nieuwe 7 serie

Ultieme luxe

Zoals verwacht van BMW is er geen gebrek aan luxe. Achterin is de zit verstelbaar op verschillende plekken, zelfs de onderbenen kunnen omhoog. Stoelmassage én stoelverwarming zijn zowel voor als achterin beschikbaar. Nooit genoeg luxes, deze BMW i7 is voorzien van alles.

Naast al deze luxe opties kan de nieuwe 7 serie ook tot en met level 3 autonoom rijden. Dit niveau houdt in dat de auto bij makkelijke situaties zelf kan rijden, op de snelweg of andere lange rechte wegen is deze mogelijkheid dus erg nuttig. BMW houdt zich wel aan de regels, je moet dan ook af en toe je handen aan het stuur houden om de veiligheid en oplettendheid van de bestuurder te waarborgen.

Wij kijken erg uit naar het moment dat de BMW i7 naar Nederland komt, zodat hij in het echt bewonderd kan worden. Houdt onze Instagram, Facebook en website dus goed in de gaten! Op BMW is het mogelijk de wereldpremière terug te kijken.

Okke Messemaeckers van de Graaff

Okke combineert zijn enthousiasme met zijn passie voor de Automotive. Zijn voorkeur voor auto's varieert enorm, van klassiekers tot moderne auto's, niks is te gek.