Weekendtip: Blauwvinger Rally 2012

Weekendtip: Blauwvinger Rally 2012

Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent dat je weer leuke dingen kunt gaat doen!

Hoewel het weer momenteel een beetje tegenzit, is de weersverwachting voor morgen prima. De zon laat zich regelmatig zien, het blijft droog en het wordt zo’n 19 graden. Kortom, prima weer om een auto evenement te bezoeken, en dit weekend zijn er een aantal waar je terecht kunt!

In onze agenda valt te lezen dat op zaterdag 1 september voor de zevende keer de Blauwvinger Rally van start gaat in Zwolle.

De stichting Blauwvinger Rally is in 2006 opgericht door een aantal ondernemers en autoliefhebbers. De Blauwvinger Rally is een jaarlijkse, exclusieve, culinaire, autorit voor chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Onder het motto ‘een dag niet ziek’ kunnen deze kinderen een dag vergeten dat ze ziek zijn en genieten van het meerijden in exclusieve auto’s zoals Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches en meer!

Het programma is als volgt:

9.00 – 9.30 uur
Ontvangst bij Hotel Restaurant Librije’s Zusje in Zwolle
Welkomstwoord en bekendmaking indeling auto’s.
Adres Hotel Restaurant Librije’s Zusje:
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle

10.00 – 10.30 uur
Startschot met muziek, begin van de rally in exclusieve auto’s met foto-aanwijzingen.

12.00 – 13.30 uur
Lunch

13.30 – 15.00 uur
Vervolg rally.

15.00 – 16.00 uur
Rondrit door centrum van Zwolle.

16.00 – 17.00 uur
Finish bij Hotel Restaurant Librije’s Zusje’
Prijsuitreiking met artiesten, muziek (DJ Cuzco), hapjes en drankjes verzorgd door Jonnie en Thérèse Boer van de Librije.

17.30 uur
Diner voor rijders en sponsoren bij sterrenrestaurant Librije’s Zusje. Dit diner wordt u aangeboden door het bestuur.

Meer info: www.blauwvingerrally.nl

Opel Speedster Club Meeting
Ook kun je op zaterdag 1 september de Opel Speedster Club meeting bijwonen in Belgie, met ruim 50 Speedsters uit Duitsland, Belgie en Nederland heeft de organistie een mooie tourrit door Belgie in de buurt van Klasterlee uitgezet. Het gaat rond 13:00 uur van start in Kasterlee.

Meer info: www.speedsterclub.nl

USA Car Meeting
Zondag 2 september kun je terecht in Breda, tenzij je niet van Amerikaanse auto’s houdt natuurlijk. Deze dag zal helemaal in het teken staan van blinkend chroom, sleeën met enorme vinnen, rommelende achtcilinders. Je komt ze zondag tegen bij de Texas Hoeve in de Haagse beemden tijdens de tiende ‘USA Cars Meeting Point Breda’. Naast de Corvettes, Mustangs en andere illustere vierwielers, kan de liefhebber van tweewielers zijn hart ophalen aan diverse Harleys. Daarnaast zijn er diverse standjes, en is ereen springkussen voor de kinderen. Tijdens de dag zijn er optredens van de bands Coldshot en Burn Down.

Meer info: www.usacarmeeting.nl

Of je nou wel of niet een van deze evenementen bezoekt;
het team van hartvoorautos.nl wenst je een prettig weekend!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.