Wat kunnen jullie van Hartvoorautos.nl verwachten in 2013?

Wat kunnen jullie van Hartvoorautos.nl verwachten in 2013?

Na een fantastisch 2012 zijn wij namens Hartvoorautos.nl alweer een to do list voor 2013 aan het maken. Wij zullen weer veel auto’s gaan rijden waar menig petrolhead wel warm voor loopt. Helaas is Nederland niet het land waar Ferrari, Lamborghini en Pagani veel aan marketing doet, maar toch verwachten wij wel veel ander spektakel!

Nieuwkomers

2013 is een jaar met vele nieuwkomers, primeurs ook wel genoemd. Zo brengen verschillende fabrikanten in 2013 een nieuw speeltje op de markt, ik noem op: de nieuwe Range Rover, Jaguar’s F-type, XF shooting brake, Audi’s nieuwe RS6, RS4 en S3, noem zo maar op! Wij hopen daar natuurlijk prachtige presentaties van te gaan maken, een nieuwe auto is altijd interessant. Is het vervangen van zijn voorganger juist? Is die downsizing nou wel goed, doet dat niet een afbreuk aan al het spektakel? Dat zijn allemaal vragen die wij zullen gaan beantwoorden in 2013!

Icoon

Nou gaan wij ook wat nieuws doen in 2013, op zoek naar de auto die de afgelopen jaren misschien wel de meeste indruk heeft gemaakt, of terwijl een icoon. Dit kan natuurlijk variëren van een BMW E30 M3, tot een Bugatti Veyron. Maar denk ook aan een Aston Martin DB7, de auto die het merk heeft gered. Of een Porsche 911, de 993, je kent hem wel die laatste met een luchtgekoelde motor. Of het nou splinternieuw is, of 25 jaar oud dat maakt niet uit. Zolang het maar een auto is met een verhaal, een indrukwekkend museumstuk, een jongensdroom en ga zo maar door. Wij gaan hem proberen!

Spring Event 2013

De lente zullen wij aftrappen met een fantastisch evenement, volledig in het teken van sportcars, supercars en andere exotische automobielen. Ook dit wordt weer in een heel ander jasje gestoken als in 2012, wij zullen gaan rijden op Weeze. Hier is een afgesloten terrein beschikbaar waar de rijvaardigheid van elke rijder getest wordt, de achterbanden lekker zullen glijden en waar uiteraard velen droomauto’s ten toon gesteld worden! Benieuwd? kijk dan snel op de website: www.springevent.info of klik hierboven op het kopje Spring Event.

Tips

In 2012 hebben wij heel veel reacties van jullie gehad, nogmaals dank hiervoor. Dankzij jullie kunnen wij dit blijven doen, het testen van auto’s met gevoel! Graag zien wij in 2013 vele tips binnenkomen, van auto’s die jullie graag op film willen zien tot artikelen die wij online zetten. Op deze manier proberen wij de content op www.hartvoorautos.nl voor de kijker zo leuk mogelijk te houden, wie wilt dit nou niet?

Mochten jullie info hebben, een leuke fotoshoot hebben gehad of altijd al jouw droomauto op film willen hebben? Stuur dan snel jouw tip in naar: info@hartvoorautos.nl

Wij zullen hier dan z.s.m. op reageren en wellicht komt jouw inbreng snel online op www.hartvoorautos.nl

Op de hoogte blijven van al ons HartvoorautosNL nieuws? Volg ons dan op Facebook:

http://www.facebook.com/HartVoorAutos

http://www.facebook.com/HVASpringEvent

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.