Wat koop jij voor €100.000,-?

Wat koop jij voor €100.000,-?

Lamborghini Gallardo Spyder

Stel, je hebt dit weekend een grote geldprijs gewonnen bij de Staatsloterij en zo na het weekend denk je ‘Ik wil een dikke auto kopen voor €100.000,-!’ Laten we je een advies geven!

Kijk eens naar deze Lamborghini Gallardo Spyder met de hemelse 5 liter V10. Nu horen we jullie denken? Maar waarom niet de dikste Audi RS6 C7 van dit moment, een lekker decadente Jaguar F-Type R  of een BMW M4 Competition in Java Green?

Nou, daar hebben we genoeg redenen voor, lees even mee. Met een Gallardo Spyder ben je unieker dan een RS6 die je eigenlijk op iedere straathoek tegenkomt. Een Britse F-Type R is een uitermate dikke wagen, laten we eerlijk zijn: het interieur is on point en de roffel van de Type R is kippenvelwerk, maar het dakje kan niet open… En om nou met Kermit de Kikker te gaan rijden is voor velen ook niet de favoriete dagbesteding. Nee, dan is een zilvergrijze dakloze Gallardo een minder schreeuwerig en vele malen stijlvoller alternatief. Vergeet ik iets?

JAZEKER! Want wat denk je van die 519 pk sterke 5 liter V10, waarmee je jezelf zonder enige bescherming boven je kruin binnen 4 seconden naar de 100 katapulteert? Precies, de ongeblazen V10 die we never nooit meer in een nieuwe auto geplakt zien worden. Je haalt hiermee een stijlicoon in huis, want zeg nu zelf: welke auto kan drie verschillende grijstinten op het exterieur zo goed hebben? Inderdaad, ik kan er geen opnoemen.

Terugkomend op die €100.000,- die je wil spenderen, de vraagprijs is €99.499,- en daarmee houd je nog genoeg centjes over om een kilometertje of 2.000 te rijden. Maar zet je Wolf-Of-Wall-Street onderhandelingsskills in en je houd nog meer centjes over om de V10 op z’n donder te geven!

Lamborghini Gallardo Spyder

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.