Vrouw vernielt Audi R8 van overspelige echtgenoot

Vrouw vernielt Audi R8 van overspelige echtgenoot

Wrecked Audi R8

Hoewel het er sterk op lijkt, is deze Audi R8 geen slachtoffer geworden van een zwaar ongeval of iets dergelijks. Deze rode Audi R8 is onder handen genomen door een kwade vrouw die erachter is gekomen dat haar echtgenoot vreemdging met een andere vrouw.

Geen enkele paneel van de R8 is onaangetast gebleven; de logo’s, de spoiler, de ramen, de lampen en natuurlijk de lak. Werkelijk alles heeft de boze vrouw gedaan om het haar man betaald te zetten. Maar het bleef echter niet bij het exterieur want ook het interieur kwam aan de beurt. De lederen bekleding, het dashboard en het klokkenspel werden zwaar beschadigd. Het infotainment syteem is zelfs helemaal verwijderd. Volgende keer maar twee keer nadenken voordat je vreemdgaat?

Audi R8
De Audi R8 in kwestie heeft een 4.2 liter grote V8 achterin liggen met 430 pk en 430 Nm koppel. Binnen 4,3 seconden zit je op de 100 km/h en een topsnelheid van 300 km/h is haalbaar. De Audi R8 met V8 werd in 2007 geïntroduceerd en is in Nederland te krijgen vanaf € 182.120,-. De R8 met een 5.2 V10 die twee jaar later werd geïntroduceerd is in Nederland te krijgen vanaf € 220.830,-. Volgende maand word in Genève de nieuwe generatie Audi R8 getoond op de Geneva International Motor Show.

Wrecked Audi R8

Wrecked Audi R8

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.