Voor weinig te koop: Golf GTI!

Voor weinig te koop: Golf GTI!

Wekelijks schrijven wij wel over de koopjes bij Domeinen roerende zaken, echter vaak over de meest exclusieve auto’s van de veiling. Toch kun je ook voor minder een dikke auto scoren; neem deze Golf GTI!

Misschien wel de lekkerste auto in zijn klasse; de Golf GTI. Wie droomt er nou niet van een snelle Golf? Juist, wij allemaal. De GTI is de perfecte auto als je iets zoekt wat niet te groot is, snel genoeg en perfect voor dagelijks gebruik. Met een vermogen van 211 pk en een razendsnel schakelende DSG-automaat is dit bommetje veelal de snelste bij het stoplicht.

Dit exemplaar komt uit 2011 en heeft 98.000 kilometer ervaring. Biedingen starten vanaf € 10.000,- en zullen niet ver daar overheen gaan. Je moet hem wel nog even goed poetsen, want ze namen bij Domeinen RZ niet de moeite hem alvast even voor jou te wassen…

Bieden doe je hier

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.