Voor een dag voelt Zandvoort als Italië!

Voor een dag voelt Zandvoort als Italië!

Van Punto tot Performante, voor iedereen die fan is van Italiaanse auto’s is er wel iets. Aanstaande maandag is het weer tijd voor; Viva Italia, op het circuit van Zandvoort.

Ben je een liefhebber van Italiaanse auto’s, dan wil je dit zeker niet missen. Aanstaande maandag kun je dichtbij huis een uitstapje maken naar Italië. Dan is namelijk het grootste Italiaanse auto event van Nederland. Naast de 1200 Italiaanse auto’s te bekijken, kun je ook een rondje te rijden op de Racing Sim, zelf op het circuit wilt rijden en nog veel meer! Een ding is wel zeker, je bent heel de dag zoet deze tweede paasdag.

Auto’s van nieuw tot oud, maar ook nieuwe.. maar oude auto’s? Zoals de Maturo Stradale. Een van de auto’s welke meekomt met Maturo Cars. Deze legendarische Italiaan is in een compleet nieuw jasje gestoken. Hiernaast zullen er nog veel meer Italiaanse iconen naar Zandvoort komen.

Ben je altijd al fan geweest van Lamborghini, Ferrari en/of Maserati? Dan wil je ook zeer zeker niet de Piazza Lamborghini, Strada Ferrari & Strada Maserati missen! Het gebrul van de motoren, de geur van benzine en het gevoel van power. Maak je nergens zo mee als tijdens Viva Italia.

Kortom wordt het weer een groot feest, en jij kunt erbij zijn! Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Viva Italia.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.