Voor €7000 een Lamborghini Countach?

Voor €7000 een Lamborghini Countach?

Bij ‘Hart voor Autos’ zijn we groot fan van het verkoopplatform ‘Marktplaats’, Naast tweedehands stofzuigers en ‘zo goed als nieuwe’ Golf velgen, kun je als gebruiker tegenwoordig ook opmerkelijke projectauto’s verwachten tegen een vriendelijke prijs. Zo kwamen we deze week dit tegen;

Lamborghini, Countach, replica, matzwart, 1989, Lambo
Marktplaats – ‘M.R Koops Occasions’

Toevallig op zoek naar een Italiaanse supercar, maar zit je met een strak budget? Dan hebben we iets leuks voor je gevonden op Marktplaats. Voor een bescheiden €7000 kan deze Lamborghini Countach uit 1989 namelijk bij jou in de garage staan. En dat ‘staan’ moet je heel letterlijk nemen, want deze Italiaan is slechts het silhouet van het legendarische model. Deze replica van de Countach LP500S is gebouwd op een Volkswagen chassis. Om dit alles geloofwaardig te maken, heeft het te koop aangeboden model ook verbrede velgen, een identiek dashboard, werkende vleugeldeuren en de kenmerkende achtervleugel.

Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk om wel een werkende motor onder de kap te krijgen. Het gaat hier om een Chevrolet Corvair luchtgekoeld motorblok, met zelfs een pasplaat voor een VW handbak. Wil je jouw vrienden dus de indruk geven dat die nieuwe baan echt goed betaalt? Dan zou je zeker even deze link moeten aanklikken om de advertentie op Marktplaats te bekijken.

Meer artikelen zoals ‘Voor €7000 een Lamborghini Countach in de woonkamer’? Lees dan vooral eens deze verhalen op de Hart Voor Auto’s pagina;

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.