Hiermee houden wij onze testauto’s schoon!

Hiermee houden wij onze testauto’s schoon!

Onze mailbox overstroomde toen wij onlangs bovenstaande video postte op onze Facebook-pagina. Men vond de Audi TT een mooie auto maar was eigenlijk meer geïnteresseerd in onze poetsmiddelen!

Hoog tijd dus om deze eens uit te lichten! De middelen die wij gebruiken zijn perfect voor tijdens onze rijtesten; wij rijden op zulke dagen veel en zodoende worden de auto’s ook snel vies. Vaak gebruiken we meerdere locaties voor onze foto- en videoshoots en toch moet de betreffende auto er keer op keer op zijn best uitzien. Gelukkig voor ons hebben wij poetsmiddelen gevonden waarmee je in een handomdraai je auto laat glimmen alsof hij drie dagen is behandeld door een professionele detailer!

VooDoo Ride
Deze ‘wondermiddelen’ zijn afkomstig uit de Verenigde Staten maar zijn gewoon bij de Nederlandse importeur te bestellen. Het mooie van deze lijn poetsmiddelen is dat de beste producteigenschappen van verschillende producten samenkomen in één product. In de video hierboven zie je de Infinite Spray Detailer welke wij zeer veel gebruiken vanwege zijn grote gebruiksgemak en uiterst fraaie resultaat. Je kunt deze spray gebruiken voor zowel het in- als exterieur van je auto en zorgt naast een glanzend resultaat tevens voor optimale bescherming. De spray laat namelijk geen vettige resten achter en verzorgt een waterafstotende, antistatische en UV beschermende laag.

Op deze manier hopen wij jullie vragen over onze poetsmiddelen te hebben beantwoord. Mocht je nog steeds vragen hebben, laat deze dan achter in een reactie hieronder en wij zullen deze zo spoedig mogelijk voor je beantwoorden. Neem in ieder geval even een kijkje op de website van VooDoo Ride want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.