Volvo Trucks – ”The Chase”

Volvo Trucks – ”The Chase”

Wederom brengt Volvo Trucks weer een leuke film uit, waarin ze weer een spectaculaire test doen met een Volvo Truck. De film is genaamd ‘’The Chase’’ , klinkt spannend dus lees snel verder!

In deze nieuwste film (The Chase) uit de reeks van spectaculaire tests vervult Rob Hunt een belangrijke rol: hij is de man die de Volvo FL-distributietruck door smalle straatjes en scherpe bochten van het middeleeuwse Spaanse plaatsje Ciudad Rodrigo stuurt, dit met een kudde dolle stieren achter hem aan!

‘’The Chase’’ is een nieuwe film waarmee Volvo Trucks wil aantonen hoe eenvoudig er met deze nieuwe 12-tons truck gemanoeuvreerd kan worden in een veeleisende stedelijke omgeving ( oud stadje, oude klinkertjes, smalle straatjes!). Dat we daarbij ook nog achterna worden gezeten door stieren, maakt het tot een ware uitdaging”, zegt Rob Hunt.

Volvo

Tijdens de test moest Hunt een snelheid houden van ten minste 30 km/u om de stieren voor te blijven. Op bepaalde gedeelten van het parcours waren de straatjes zo nauw dat Rob zijn spiegels moest inklappen. “De stieren liepen constant vrij hard en kwamen enkele keren echt heel dichtbij, maar de truck nam de bochten uitstekend, zodat het eigenlijk alleen op sturen aankwam”, verklaart hij.

De stieren genieten nu van hun rust op een boerderij buiten Guadalajara.


www.volvo.nl

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.