Volkswagen toont de nieuwe Volkswagen Caddy!

Volkswagen toont de nieuwe Volkswagen Caddy!

Speciaal voor wie niet meer kan wachten onthult Volkswagen nieuwe schetsen van zijn volgende Caddy. We ontdekken daarmee meteen nieuwe details, zoals bijvoorbeeld een enorm panoramadak.

In december vorig jaar gaf VW ons een eerste voorsmaakje op zijn toekomstige Caddy, met daarbij de melding dat we in februari officieel kennis zouden maken met de vijfde generatie. Om het publiek nog even in spanning te houden, geeft Volkswagen vandaag een klein beetje meer bloot, met schetsen die dichter bij het definitieve product liggen. Voor zijn nieuwe generatie zal de Caddy er weer als bestelwagen en als personenwagen zijn. Verder weten we dat de nieuwkomer ook weer in twee wielbasissen verkrijgbaar is. Volkswagen belooft verder een “immens panoramadak, het grootste in zijn klasse” en “het grootste aantal rijhulpmiddelen ooit in dit segment”.

Tot slot bevestigt Volkswagen nog dat zowel de bestelversie als de eenvolumer voor het eerst aan het grote publiek zullen worden getoond in februari. Bestellen en leasen zal later dit jaar mogelijk zijn.

www.zakelijkleasen.nl

 

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.