Volkswagen maakt koprol, en belandt op ‘gloednieuwe’ Polestar 2

Volkswagen maakt koprol, en belandt op ‘gloednieuwe’ Polestar 2
Polestar 2, Volkswagen, ongeval, koprol, nieuws
Bron: © NH Nieuws

De Volkswagen-bestuurder dacht sneller thuis te komen, maar de berm had andere plannen.

Zondagmiddag kreeg een ‘gloednieuwe’ Polestar 2 onverwachts bezoek op zijn kofferbak van een ongeduldige Volkswagen-bestuurder. Uiteindelijk rolde de Volkswagen op zijn zijkant, maar de bestuurder kon (met hulp van de brandweer) gelukkig uit de auto komen. Beiden bestuurders hebben niets aan het ongeluk overgehouden.

De betrokkene vertelt: “Hij wilde mij inhalen, maar kon dat niet door een tegenligger. Toen is-ie rechts gaan rijden, raakte hij een boom en slipte hij. Ik hoorde geslip en gekraak achter me en vervolgens zie ik de auto door de lucht vliegen en bovenop mijn auto vallen. Die klap viel gelukkig mee, ik ben blij dat we er niets aan over hebben gehouden.” 

Een pijnlijk detail van dit voorval is de betrokken auto: de Volkswagen belandde dus op de kofferbak van een Polestar 2. De auto had de eigenaar pas net nieuw. Hij was zes weken oud, en werd na een lange wachttijd eindelijk geleverd. Deze is helaas nu total loss. De nieuwprijs van een Polestar 2 ligt tussen de €48.000 en €55.000. Hopelijk is hij goed verzekerd!

Lees ook:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.