Volkswagen komt met gelimiteerde editie van de Passat

Volkswagen komt met gelimiteerde editie van de Passat

Het heeft wel wat, een dikke familiewagen die er sportief uitziet. Volkswagen geeft de Passat een speciale editie: de R-Line Edition, en hij ziet er gewoon strak uit.

Het is dus een speciale editie, de Volkswagen Passat R-Line Edition is uitgevoerd in de kleur Moonstone Grey, en in combinatie met de zwarte accenten en lijsten ziet het er echt wel dik uit. Ook de zwarte velgen doen de Passat zeer goed. Bij een auto die er zo uitziet zal je wel verwachten dat er onder de kap een dikke motor ligt, zoals een V6. Helaas is dat niet het geval.

De Passat R-Line Edition is alleen te verkrijgen met een 2 liter TDI die 240 PK levert, of een 2 liter TSI die 272 PK levert, beide zijn viercilinders. Het is geen misselijk vermogen, maar een dikke V6 zou hem beter staan. Vanaf mei 2019 is hij leverbaar, maar wees er snel bij: er worden slechts 2000 stuks van gemaakt.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.