Volkswagen Caddy GTI-Edition te koop!

Volkswagen Caddy GTI-Edition te koop!

Een terugkerend thema op onze website: dikke werkbusjes! Deze keer vonden wij een advertentie over wellicht de dikste Volkswagen Caddy van Nederland…

De Volkswagen Caddy zie je doorgaans veel op de Nederlandse wegen, wil je toch een beetje opvallen dan zul je flink moeten uitpakken. Koppejan Auto’s hoef je dat niet uit te leggen, want zij hebben de meest bizarre voorraad werkbussen van Nederland. Stuk voor stuk voorzien van een Custom pakket, dus goed nieuws: jij kunt de volgende eigenaar zijn!

Jawel, deze auto staat namelijk te koop voor €19.750,- (exclusief BTW). Het betreft een Caddy 2.0 TDI Edition 180R van dit jaar en wordt door de aanbieder ‘Full Gloss Black Custom Volkswagen Caddy’ genoemd. De mannen uit nijkerk hebben deze ”Black Edition” naar smaak samengesteld, de combinatie van de zwarte auto met rode elementen zorgen voor een unieke uitstraling, die ook jij wel wilt rijden toch?

De advertentie vindt je hier –> Koppejan Auto’s

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.