Een vliegveld vol met je favoriete VAG

Een vliegveld vol met je favoriete VAG

Afgelopen weekend vond hét VAG-evenement plaats op Airport Weeze, VolkStyle Base. Het evenement trok honderden eigenaren en liefhebbers van VAG-auto’s, waardoor de gehele luchthaven gevuld was met een enorme variatie aan VAG-auto’s. Van de geliefde VW Golf tot de Seat Ibiza en van de iconische T1 tot Lupo, overal waar je kon kijken waren de Duitse auto’s te vinden die de harten van autoliefhebbers sneller deden kloppen.

Een van de hoogtepunten van VolkStyle Base was de ‘Best of Show’-wedstrijd, waarbij de crème de la crème van het evenement werd erkend. Een deskundige jury nam gedurende de dag auto’s onder de loop om de meest unieke auto’s te jureren. Na een dag vullend programma van het ‘reviewen’ van de auto’s, werden de prijzen uitgereikt aan de top 15 deelnemers.

VolkStyle Base is niet alleen een plek waar liefhebbers samenkomen om auto’s te bewonderen, maar ook komen om simpelweg samen te komen. De velden rond het vliegveld waren gevuld met klapstoelen waaruit mensen genoten van het heerlijke weer en elkaars aanwezigheid. De sfeer was daarom ook geweldig!

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.