Volgend jaar al een Grand Prix in Nederland!

Volgend jaar al een Grand Prix in Nederland!

Er ging al rond dat er een Formule 1 race in Nederland gehouden zou worden, maar nu is het zeker: De Formule 1 zal neerstrijken op Zandvoort, en al eerder dan je denkt.

Het wordt nog een flinke uitdaging om alles gereed te maken. Er zijn al plannen om de infrastructuur rond het circuit aan te passen en om een nieuw hotel te bouwen. Alleen moet het allemaal snel gaan gebeuren. Op vrijdag 1 mei 2020 zullen de vrije trainingen van start gaan, op 2 mei de kwalificatie, en op 3 mei zal er dan toch echt een race gehouden worden! Er is een contract getekend voor 5 jaar, het zal dus niet bij 1 race blijven.

Het wordt een druk weekend, want vlak ervoor zullen de Jumbo Racedagen gehouden worden. Daarom zal er erg veel verkeer zijn rond het circuit, met de nieuwe plannen voor de infrastructuur zal de verwachtte drukte beter verlopen, maar als je erheen gaat kun je voor de zekerheid een paar dagen van tevoren vertrekken en een hotel boeken, scheelt weer uren in de file staan.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.