[VIDEO] Zonder rijbewijs rijden in een Lamborghini Urus

[VIDEO] Zonder rijbewijs rijden in een Lamborghini Urus

Lamborghini Urus Crash

De nieuwe Lamborghini Urus is gespot in Londen, waar de auto was voor een officiële presentatie. En degene die de auto uit de trailer moet rijden, heeft geen rijbewijs. Althans, zo lijkt het.

Want de chauffeur die het potentiële verkoopkanon van Lamborghini achteruit uit de trailer moet rijden, maakt een beginnersfout. Een heel kwalijke. Met genoeg technische snufjes rondom de auto en ook nog je eigen ogen, zou je moeten kunnen voorkomen dat je auto een stoeprand van dichtbij bekijkt. Je zou helemaal op je hoede zijn als je een €275.000,- kostende Lamborghini Urus onder je kont hebt. Toch presteert de chauf in deze video het om het achterwiel op de stoeprand te zetten. Actie vanaf 01:40 overigens.

De schade zal gemakkelijk gemaakt kunnen worden, maar toch zal de chauffeur balen als een stekker en hij heeft de primeur om als eerste schade te hebben gereden met de Lamborghini Urus. En dan moet de eerste nog aan de consument worden geleverd! Hopelijk zegt dit schadegevalletje niets over een slecht zicht naar buiten van de Urus. Maar laten we dit stuk positief eindigen en nog even kort de specs van de Lamborghini-SUV op een rijtje zetten.

De 4-liter V8 biturbo uit de schappen van Audi zoeft binnen 3,6 seconden naar de 100 en stopt pas met accelereren bij 307 kilometer per uur. Met 650 pk en 850 Nm koppel is het ook meteen de snelste productie-SUV ter wereld. Juist, en nu is het wachten tot de Alfa Romeo Quadrifoglio wordt onttroond als snelste SUV op de Nurburgring!

Lamborghini Urus Crash

Lamborghini Urus Crash

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.