[Video] Zo klinkt een Mercedes-AMG E63 S met Capristo uitlaat!

[Video] Zo klinkt een Mercedes-AMG E63 S met Capristo uitlaat!

Een mooie vrouw en één van de nieuwste AMG’s? Altijd een goede combinatie!

Een video van een nieuwe auto uit de stallen van AMG klinkt al goed, helemaal als het de nieuwe Mercedes-AMG E63 S Edition 1 mét Capristo uitlaat betreft! En als deze gereviewed wordt door een Duitse schone, genaamd Sophia Calate, kan het helemaal niet meer stuk. De specs van de E63s kennen jullie in de tussentijd waarschijnlijk wel, Hart voor Auto’s reed eerder dit jaar nog met een exemplaar op Nederlands kenteken. Mocht je het gemist hebben, HIER vind je de rijtest! Toch nog even de belangrijkste cijfers op een rijtje: Een 4 liter V8 met 612 pk en 850 Nm koppel. 0 tot 100 gaat in 3,4 seconden en de AWD-aandrijving geeft je zelfs de gelegenheid om deze in te stellen op ‘Drift mode’.

Wat deze Edition 1 zo speciaal maakt? De Designo Night Black Magno lak en het Night Pack, wat betekent dat al het chromewerk in een zwart kleurtje gedoopt wordt. Verder laten we Sophia maar aan het woord, geniet van de beelden! Mocht je nou geen zin hebben in Duits gezever, op 3:22 hoor je het gebulder uit de uitlaat!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.