[VIDEO] Zó klinkt de BMW M4 Liberty Walk met Akrapovic!

[VIDEO] Zó klinkt de BMW M4 Liberty Walk met Akrapovic!

Wanneer een standaard BMW M4 niet breed genoeg voor je is, kun je terecht bij tuner Liberty Walk. Zij verkopen je maar al te graag een widebody, en dat is precies wat de eigenaar van deze BMW M4 heeft gedaan.

De BMW M4 in kwestie is zeker geen onbekende in Nederland, en wordt zo nu en dan ook gespot. De ombouw van ‘gewone’ M4 naar het exemplaar dat je in bovenstaande video ziet, zou zo’n €75.000,- hebben gekost. De Liberty Walk bodykit kostte inclusief spuiten, een stukje in carbon fiber hier en daar én montage ongeveer €30.000,-. Tel daar de op maat gemaakte Vossen wielen bij op: €15.000,-. Daarnaast werd een airridesysteem van €10.000,- geïnstalleerd en werd de auto voor nog eens €10.000,- voorzien van een geluidssysteem. De BMW M4 produceert bovendien 511 pk in plaats van de gebruikelijke 431 pk en is uitgerust met een Akrapovic uitlaatsysteem.

Spring Event 2.0
Hoe zo’n M4 dan klinkt is goed te horen in bovenstaande video, gemaakt op Spring Event 2019 in Weeze. Ook dit jaar staat er trouwens weer een Spring Event op de planning: Spring Event 2.0! Gezien de grote belangstelling voor Spring Event, is de organisatie opzoek gegaan naar een grotere locatie om zo nog meer auto’s en autoliefhebbers bij elkaar te kunnen brengen. Spring Event 2.0 vindt dit jaar op 12 september plaats op Vliegveld Twenthe! Meer informatie kun je vinden op springevent2020.nl!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.