[Video] Zo klinkt de Audi RS6 met sportuitlaat!

[Video] Zo klinkt de Audi RS6 met sportuitlaat!

Persoonlijk vind ik de Audi RS6 Avant C7 zonder sportuitlaat al erg goed klinken (klik!) maar de toevoeging van Audi’s sportuitlaatsysteem geeft nét dat beetje extra dat ‘ie wel kan gebruiker. Youtuber Rjtdbf heeft het geluk dat zijn vader een echte Petrolhead is en heeft gekozen voor een Audi RS6 Avant C7 met Dynamic Plus pakket!

Het Dynamic Plus pakket geeft de auto onder andere carbon keramische remmen, een onbegrensde topsnelheid van 310 km/h en het sportuitlaatsysteem. Het geluid is nu echt fantastisch en past goed bij de specificaties van deze powerstation. Onder de kap ligt een 4.0 liter V8 biturbo met 560 pk en 700 Nm koppel waarmee hij van 0 tot 100 km/h sprint in 3,9 seconden. Daarnaast is deze Audi RS6 ook nog eens uitgevoerd in een prachtige kleur, Nardo Grey, en dat staat dan ook weer fantastisch bij de zwarte wielen.

In Nederland heeft de Audi RS6 Avant C7 een nieuwprijs vanaf € 146.250,-. Past dat net niet binnen je budget en mag ‘ie best een aantal kilometers op de teller hebben staan, dan kennen wij nog een hele mooie occasion voor slechts € 119.949,- bij onze vrienden van Germany Dealer!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.