[Video] Waarom ook niet? Ferrari drift door een winkelcentrum!

[Video] Waarom ook niet? Ferrari drift door een winkelcentrum!

Only in Russia!

Tja, waar ook anders? Geheel onverwachts komt het niet, want die Russen staan wel bekend om gekkere dingen. Toch nemen we deze video met een korreltje zout, want laten we eerlijk zijn: heel realistisch ziet het er niet uit! Verschillende nieuwsbronnen melden desondanks dat er een bewaker gewond is geraakt in het gehannes, maar of ik dat geloven moet, laat ik in het midden. Ik bedoel, door de manier waarop ze de auto proberen tegen te houden en hoe precies alles gefilmd wordt, kunnen wij er wel vanuit gaan dat dit om een hoax gaat. De vrij onsubtiele bestickering op de auto helpt daarbij ook nog eens helemáál niet mee. Ach ja, “it’s the effort that counts!”, toch?

Ondanks dat diezelfde media niet echt ingaan op mogelijkheid dat het hier om een stunt gaat, merken ze wel een aantal lachwekkende feiten op over deze vreemde gebeurtenis. Zo zou de wagen op de een of andere manier via de laadbruggen van de vrachtwagens naar binnen zijn geslopen, en heeft hij vervolgens zo’n 20 minuten lang de vloer bedekt in een stevige laag verbrand rubber. Na een klein half uurtje wist de beveiliging de Ferrari eindelijk staande te houden, al hebben we geen idee hoe. Aangezien het bijna sluitingstijd was, kon niemand het immers filmen! Beetje vreemd, niet?

Wij zijn in ieder geval heel erg sceptisch, al vinden we het tegelijkertijd ook ontzettend vermakelijk. Want, ongeacht of dit nu een slimme marketingtactiek was, of simpelweg een dom geintje van een aantal Russen: feit blijft wel dat je dit niet zo veel vaker zult gaan zien. Tenminste, dat hoop ik dan maar.

Wat zeggen jullie: fake of compleet waar?

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.