[VIDEO] Waarom moest deze Mercedes-AMG in brand?

[VIDEO] Waarom moest deze Mercedes-AMG in brand?

Iedereen heeft de beelden inmiddels wel gezien, maar waarom moest deze Mercedes-AMG GT 63 S in brand?

Russische vlogger Mikhail Litvin was trotse eigenaar van een Mercedes-AMG GT 63 S toen hij de sleutels hiervan in handen kreeg. Echter ging het vanaf dit moment alleen maar bergafwaarts met de auto. De AMG zou constant kapot gegaan zijn en naar verluidt wilde het autobedrijf niets doen om Litvin uit de brand (ha-ha) te helpen.

Hij zou zijn auto al minstens vijf keer naar het autobedrijf hebben gestuurd en in alle gevallen zou de dealer excuses vinden om auto niet te repareren. De auto zou zelfs een aantal weken bij de dealer hebben gestaan zonder dat er ook maar naar gekeken werd. Uiteindelijk besloot Litvin een bericht naar Mercedes te sturen en verbrandde hij zijn AMG GT 63 S midden op een grasveld. Uiteraard werd alles gefilmd en is de video in nog geen twee dagen tijd al 8,5 miljoen keer bekeken. Geen goede reclame voor Mercedes…

I have been thinking for a long time what to do with my Shark after the conflict with Mercedes. I think the idea is FIRE! That’s it… The end.. I’m not a happy man.‘ Aldus Litvin.

[BEKIJK OOK: RUS GOOIT G63 AMG VANAF 300 METER UIT HELIKOPTER]

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.