Video: vrouw probeert te tanken… met een Tesla

Video: vrouw probeert te tanken… met een Tesla

 

Dit is zonder twijfel een van de hits van het eind van het jaar…

Van een grappige situatie gesproken. Ok, het is niet mooi om iemand uit te lachen, maar geef toe dat dit filmpje op zijn minst een glimlach op je gezicht heeft gebracht.

De bestuurster van deze Tesla Model S wil ermee gaan tanken en lijkt te denken dat haar auto op benzine rijdt. Maar hoe veel keer ze ook rond haar auto loopt, ze vindt geen tankklep… Na lang nadenken stuit ze dan toch op het luikje dat zit weggewerkt in het linkerachterlicht. Maar daar zit natuurlijk de ingang voor de stekker. Het vulpistool in haar handen heeft dus weinig zin.

De persoon met de camera schept uiteraard veel plezier in de ietwat belachelijke scène en hij filmt daarom het hele gebeuren. Het toont aan hoe sommigen nog nieuwe reflexen moeten aanleren nu de markt volop aan het veranderen is.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.