[VIDEO] Veyron vs. Chiron: de dragrace die je wil zien!

[VIDEO] Veyron vs. Chiron: de dragrace die je wil zien!

Oké, laten we maar met de deur in huis vallen. Je weet dat de Veyron snel is, je weet dat de Chiron sneller is, maar hoeveel? Daar ga je nu achterkomen. 

Stel je voor, je bent gefortuneerd genoeg om een Bugatti Chiron SS te bezitten. Dan zijn er maar weinig auto’s waartegen je het af legt in een rechte lijn. Maar als er dan een sprint-evenement in de buurt is en er blijkt ook een Bugatti Chiron te zijn, dan weet je dat het feest wordt!

Hoe ziet een race tussen 1.200 pk/1.500 Nm en 1.500 pk/1.600 Nm er dan uit? Nou, zoals hierboven. Is het een ideale setting? Zeker niet, de dragstrip is niet lang genoeg om het volledige potentieel van de sneeuwschuivers los te laten en de start is maar lafjes, maar he, hoe vaak zie jij deze twee dikke hommels tegen elkaar racen? Precies, niet klagen!

Blablabla, strepen trekken maar! Wie er wint? Kijk maar. En we voegen ook nog even een (wat spannender) filmpje toe van een dragrace van een 1.500 pk GT-R tegen de 1.500 pk sterke Chiron. Zomaar, cadeautje van ons!

Bugatti Veyron Chiron

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.