[VIDEO] Veyron schiet met 100+ in wegafzetting

[VIDEO] Veyron schiet met 100+ in wegafzetting

Wanneer je een Bugatti Veyron kunt betalen, heb je het goed voor elkaar. Het wil echter niet zeggen dat je de skills hebt om een dergelijke auto te besturen en dat bewijst deze video maar weer eens. 

Wat zou jij doen als je een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse onder je kont zou hebben en een afgesloten weg voor je? Precies, het gaspedaal door de vloer heen drukken en 300+ proberen te halen. Zelfs ‘shotgun’ rijden is dan al iets waar wij allemaal voor zouden tekenen. Als je dan 330 kilometer per uur hebt gehaald, ga je daarna volle bak in de remmen, althans, dat zou je zeggen. Nee, deze bestuurder onderschatte de snelheid van zijn kanonskogel.

Hij wilde de scherpe bocht aan het einde van de strip nemen, maar de Franse race-auto ging in standje ‘onderstuur’ en schoot rechtdoor om daarna de wegafzettingen in te rijden (die dingen die je met drie man sterk nog niet weggeduwd krijgt) en ze te laten vliegen zoals zwarte piet met pepernoten gooit. Horen we hier ‘You can’t buy skills’ ? Gelukkig zijn er geen gewonden, maar de schade is in ieder geval wel om te huilen. De eigenaar mag Bugatti gaan bellen voor een nieuwe carbon voorbumper, grille and set koplampen. En wetende dat een bandje al enkele tienduizenden euro’s kost, maak jij het rekensommetje maar even. Duur foutje!

Bugatti Veyron Crash

Bugatti Veyron Crash

Bugatti Veyron Crash

Bugatti Veyron Crash

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.