[VIDEO] Valetparking molesteert €2,5 miljoen kostende Koenigsegg Naraya

[VIDEO] Valetparking molesteert €2,5 miljoen kostende Koenigsegg Naraya

En alsof dat nog niet erg genoeg is, gebeurde het afgelopen vrijdag in Genève en is er een Lamborghini Aventador SV bij betrokken. 

De motorshow van Genève trekt welvarende autoliefhebbers van over de hele wereld en allen brengen hun mooiste speeltjes mee. Kaasje voor de valetparking van alle grote hotels dus. Maar dat deze mensen niet altijd even capabel zijn, weten we. We refereren aan het Nederlandse voorval, waarbij de valetparking van een grote club gaan racen met de Porsches van gasten.

En een ongelukje kan gebeuren, maar wanneer je een van de bekendste auto’s op social media van dit moment, de Koenigsegg Agera RS Naraya molesteert, dan heb je de poppen pas echt aan het dansen. En de Naraya schoot van zijn plek, want de neus van de €2,5 miljoen kostende wagen is onder de Aventador SV getikt.

Het lot van de valet-medewerker lijkt bezegeld: zijn baan kwijt, een tijd lang misselijk zijn om daarna een leven lang af te betalen. Want van de Naraya worden in totaliteit 25 stuks gebouwd, maar iedere unit is een one-off waar carbon en goud een waanzinnig mooi samenspel vormen. Je hoort het al, one-off, goud, synoniem voor ‘veel, heel veel geld’.

Pasin Lathouras, de eigenaar, houd ervan om zijn auto te showen, maar dit is toch niet de manier waarop hij dat graag wil. En ondanks dat hij een eigen renstal heeft in de racerij en hij wel gewend zal zijn aan crashes, zou hij toch even tot 10 hebben moeten tellen toen hij hoorde wat er met zijn paradepaardje was gebeurt. Of zou je hem horen schreeuwen aan het einde van de video? Mochten wij meer weten, dan komen jullie dit als eerste te weten!

A valet crashed a $ 3 million Koenigsegg !

Tag a friend who sucks at parking. #BrokenEGG / Tague un pote qui ne ferait pas mieux que le voiturier.Credit : Emson.Auto

Geplaatst door POG op maandag 12 maart 2018

Agera RS Naraya Crash

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.