[Video] Valet ontslagen vanwege ‘review’ van BMW M4

[Video] Valet ontslagen vanwege ‘review’ van BMW M4

Als valet ben je verantwoordelijk voor het parkeren en ophalen van auto’s van gasten van bijvoorbeeld een hotel of restaurant. Valet parking kom je vaak tegen bij de wat luxere eetgelegenheden en hotels en dit betekent vrijwel automatisch dat je ook vaak te maken krijgt met dure sportwagens.

Als je je auto achterlaat bij een valet hoop je er maar op dat zij doen waarvoor zij zijn aangenomen; het parkeren van auto’s. Deze valet dacht daar echter anders over en besloot een videoblog op te zetten waar hij korte ‘rijtesten’ doet met de auto’s van klanten. Helaas voor hem viel hij door de mand toen een van zijn video’s werd opgemerkt en het internet over ging.

De jongeman had meerdere filmpjes online staan van auto’s waarmee hij roekeloos door de parkeergarage reed. Pas bij bovenstaande video van een BMW M4 werd dit opgemerkt door de eigenaar die contact zocht met het bedrijf waar de valet werkte. Die bood op zijn beurt zijn excuses aan en kon verzekeren dat de valet in kwestie was ontslagen en nergens meer aan de bak zou kunnen gaan als valet.

De valet heeft inmiddels zijn YouTube-account verwijderd. De video van de BMW M4 werd voor die tijd gedownload en opnieuw geüpload door de eigenaar van de auto.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.