[Video] Tweede trailer James Bond film SPECTRE

[Video] Tweede trailer James Bond film SPECTRE

Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion – Dat is waar de afkorting SPECTRE voor staat en duidt natuurlijk op een nieuwe criminele organisatie die een grote rol zal spelen in deze nieuwe James Bond film.

In deze 24ste James Bond film zal wederom Daniel Craig de rol van 007 op zich nemen en hij heeft ook deze keer de beschikking over een Aston Martin. De Aston Martin DB5 sneuvelde in de vorige James Bond film Skyfall en dit keer moet Bond het doen met een nieuwer en exclusiever model; de DB10.

Slechts tien stuks zullen er worden gebouwd van de Aston Martin DB10 en allen zijn ze bedoeld voor op de filmset van SPECTRE. Onder de kap van deze speciale bolide ligt een 4.7 liter groot V8 blok dat ook terug te vinden is in de V8 Vantage. In de laatst genoemde Aston Martin levert hij 436 pk en 490 Nm maar wellicht dat dat in de DB10 net iets meer zal zijn.

Daarnaast zagen we eerder dat de Aston Martin DB10 niet de enige sportauto op de set van SPECTRE was. Een aantal Ferrari’s, Rolls-Royce’s, Bentley’s, Porsche’s en zelfs een Bugatti EB110 waren te zien op de set maar of deze ook een rol hebben in een spannende achtervolging is nog even afwachten. Wel zien we in de nieuwste trailer die vandaag werd gepubliceerd dat de Jaguar C-X75 de Aston Martin DB10 op de hielen zit, welke op zijn beurt de Jaguar probeert af te schudden met een flinke vlammenwerper.

Vanaf 6 november 2015 kunnen we de nieuwe James Bond film in de Nederlandse bioscopen gaan bekijken!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.