[Video] Talloze supercars scheuren weg bij Cars & Business in Soest!

[Video] Talloze supercars scheuren weg bij Cars & Business in Soest!

Deze mensen snappen het! Zo besteed je je zondag pas écht goed.

Als je onze website en Facebook pagina een beetje in de gaten hebt gehouden, dan zag je afgelopen week misschien al een enorm dikke 335i met 900 pk voorbijkomen. Dat was bij een Cars & Coffee, waar vrijwel iedereen met een interessant autootje welkom is. Cars & Business is wat dat betreft nét ietsje anders, want in plaats van koffie zal je daar eerder rosé in je handen gedrukt krijgen. Helemaal niet verkeerd, maar het verschil tussen beide mag wel duidelijk zijn.

Qua tuners viel het dan ook reuze mee, daar bij Paleis Soestdijk. Toch weten we dankzij YouTuber JvDSupercars, dat er alsnog meer dan genoeg wagens ter plekke waren om je voldoende energie mee te geven voor de rest van de week! De supercars vlogen er werkelijk om je oren. Sommigen deden er zelfs een schepje bovenop, door met nog wat extra gas een gruwelijke drift te zetten.

Overigens is het wel goed om te zien dat het geen eentonig feestje was. Zo kwam er iemand aanzetten met een Lamborghini Aventador SV, reed een ander in een fraaie Maserati Levantenee niet deze — en kwam weer iemand anders opdagen in een klassieke Porsche 911. “Driemaal hoera!” voor diversiteit!

Uit de video blijkt dat het wel degelijk de moeite waard was, dus houd ze goed in de gaten, want wie weet is de volgende Cars & Business wel bij jouw in de buurt!

IMG_9076

IMG_9081

IMG_9078

IMG_9080

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.