VIDEO: Straatrace gaat ongelooflijk mis

VIDEO: Straatrace gaat ongelooflijk mis

Lekker gezellig op een afgelegen industrieterrein of levensgevaarlijk racen tegen elkaar, iedereen heeft zijn eigen benaming voor het zogenaamde straatracen. Met een steeds grotere regelmaat zie je videos voorbij komen waarbij twee auto’s het tegen elkaar opnemen in een race over een bepaalde lengte in een rechte lijn.

Vaak gaat het goed, maar helaas bereiken ons soms ook berichten dat het ongelooflijk mis gaat en dat is nu helaas het geval. In Beugen, bij Boxmeer, ging het maandagavond faliekant mis toen een Nissan in volle vaart in botsing kwam met een kruisende BMW. In deze video is goed te zien dat het om een ongelooflijk harde klap gaat.

De bestuurder van de Nissan stopt net met accelereren wanneer de nietsvermoedende BMW-bestuurder de schrik van haar leven krijgt. Een botsing is onvermijdelijk, de Nissan klapt op de BMW X1. De bestuurder van de Nissan is met een gebroken knie en zware hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht. De passagier van de BMW, een zwangere vrouw, moest uit de auto worden bevrijd en is naar het ziekenhuis overgebracht met een gebroken dijbeen. Het onderzoek naar het ongeluk loopt nog, maar door het beeldmateriaal wat voorhanden is, kunnen we niet anders concluderen dat de Nissan-rijder in dit geval volledig schuldig is…

Bron: SQVision

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.