[VIDEO] Schoolbus met 20.000 PK schiet vlammen

[VIDEO] Schoolbus met 20.000 PK schiet vlammen

Het gevoel, de adrenaline en het geluid zijn niet te beschrijven. Je moet dit een keer in het echt meegemaakt hebben. Het gevoel is niet over te brengen op beeld en geluid.

En daarom hebben wij op ons 2e auto evenement op 26 maart deze 20.000PK vlammen schietende schoolbus van Gerd Habermann op bezoek. Meer informatie over ons evenement en de video van de school bus vind je hier onder.

Na het succes van de 1e editie van Hart voor Auto’s Showtime op Breda Airport met bijna 10.000 bezoekers komt dit spektakel naar het TT Circuit Assen. Zondag 26 maart wordt een dag met enorm veel spektakel op de baan en op de showpaddocks. Met plaats voor ruim 2.500 showcars op de paddocks, de komst van Lowriders, Streetlegal Dragraces, Rev Battles, Burnout Madness, DJ’s en nog veel entertainment wordt Hart voor Auto’s het dikste event dat je ooit op het TT Circuit Assen hebt gezien. Van Supercar tot Tuning, van American Muscle tot Hypercar en van Moviecars tot F1 bolides, alles is te zien op dit event! Zo ook dus deze vlammende schietende schoolbus!

Klik hier voor tickets voor Hart voor Auto’s Showtime 26 maart op TT-Circuit Assen

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!